Úplná bibliografie - Karel Jan Malina - osobní stránky

_________________________________________
Přejít na obsah

Úplná bibliografie

2018
Hornobečvanské hospody do r. 1950. I. část.
Hornobečvanský zpravodaj. 2018, leden, s. 7.

Hornobečvanské hospody do r. 1950. II. část.
Hornobečvanský zpravodaj. 2018, únor, s. 8.

Hornobečvanské hospody do r. 1950. III. část. Hostinec Marie Malinové-Šrubařové,
hostinec-restaurace Františka Maliny č. p. 308; Hostinec Emila Bernkopa – hotel Bernkop č. p. 355.
Hornobečvanský zpravodaj. 2018, březen, s. 7.

Hornobečvanské hospody do r. 1950. IV. část. Hospoda U Hatlapatků – U Vašutů – turistický hostinec Na Bečvici.
Hornobečvanský zpravodaj. 2018, duben, s. 8.

Rodina hostinského Jakoba Skreinky. Exkurs k tématu Hornobečvanské hospody do r. 1950.
Hornobečvanský zpravodaj. 2018, květen, s. 7.

Životní osudy kněze Bedřicha Hoffmanna (1906-1975). (rec.). Žďára, Jiří. Životní osudy kněze Bedřicha Hoffmanna (1906-1975). Olomouc, 2018. diplomová práce (Mgr.). Univerzita Palackého v Olomouci. Cyrilometodějská teologická fakulta.
Hornobečvanský zpravodaj. 2018, červen, s. 5.

Horní Bečva zdrojem inspirace výtvarným umělcům. I. část. Ota Bubeníček (1871-1962), Rudolf Hoffmann (1893-1917).
Hornobečvanský zpravodaj. 2018, červen, s. 10-11.

Horní Bečva zdrojem inspirace výtvarným umělcům. II. část. Letní plenér 1929.
Hornobečvanský zpravodaj. 2018, červenec, s. 10.

Horní Bečva zdrojem inspirace výtvarným umělcům. III. část. Jan Schwarz (1880-1964), Karel Lehký-Brodský (1897-1943).
Hornobečvanský zpravodaj. 2018, srpen, s. 7.


Literatura

ARŤUŠENKOVÁ, Táňa : Vítěz soutěže Národního památkového ústavu Karel Jan Malina. Svatého Jana fotografuje už pět let.
Spektrum Rožnovska. 2011, roč. 21, č. 25, 22. prosince, s. 6.

MEHEŠOVÁ, Olga : Sochy sv. Jana Nepomuckého objektivem Karla J. Maliny.
Valašsko-vlastivědná revue. 30, 2013/1, s. 28   
Návrat na obsah